Despre noi

Cine suntem

CanvasART a fost infiintata in 2009, din pasiune pentru fotografie si din dorinta de a infrumuseta viata cu ajutorul ei. Ne-am dorit sa punem la dispozitia oricui posibilitatea de a-si realiza propriul tablou, dupa fotografiile personale sau ale unor artisti. Tablourile pot fi pentru pentru propriul spatiu locuit, sau facute cadouri, sau pentru expozitii, birouri de firme.

De ce sa ne alegi pe noi!

Printam si realizam tablouri pe cel mai bun canvas din bumbac 100% sau sintetic 100%. Nu facem compromisuri fata de calitatea materialelor folosite.

Fotografiile tale merita ce-i mai bun rezultat. Panza folosita de CanvasART are textura pronuntata, este mata si este asemanatoare cu panza pentru pictura. Rezultatul este un tablou care reda foarte bine toate detaliile fotografiei. intinderea si prinderea panzei pe sasiu / cadrul de lemn se realizeaza cu cel mai bun profesionalism, pentru ca rezultatul sa fie un tablou perfect.

Toti clientii ne-au recomandat ca cei mai buni din Romania.

Ce ne dorim

In constructia site-ului si a afacerii am avut in minte tot timpul ideea de a face placuta, usor de inteles si eficienta experienta comenzii on-line a unui tablou. Ne-am gandit la posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de produse, de a sti cat costa si cu ce s-ar potrivi fiecare.

Totodata, am vrut sa simplificam procesul de realizare a comenzii, plecand de la incarcarea imaginii, trecand prin personalizarea acesteia si ajungand la modalitatea de plata. Am dorit sa punem la dispozitia clientilor cat mai multe optiuni (dimensiuni dorite, suport printare, efecte artistice, posibilitatea de tablou multicanvas, grosimi diferite ale sasiului, diferite tipuri de margini, precum si variante de plata diversificate, accesibile tuturor) si toate acestea realizabile intr-o singura vizita pe site. Am considerat ca-i foarte important ca in orice moment al realizarii unui proiect (comenzi), sa se poata vizualiza imaginea, costurile pentru fiecare posibila alegere, precum si costul intregului proiect.

Ne straduim sa transformam experienta decorarii unei case, a unui apartament, a unui birou sau al oricarui alt spatiu in care ne petrecem o parte din viata, intr-o posibilitate usor accesibila pentru multi. Pentru ca aceasta experienta sa fie una cat mai placuta, punem la dispozitia celor interesati acest web-site. Comanda se realizeaza prin intermediul lui, intr-un timp scurt si in conditii de siguranta deplina.

Vom face tot ce-i in puterea noastra pentru ca popasul dumneavoastra pe site, cat si produsul final sa creeze impreuna o experienta cu un final din cele mai placute. Dorim sa va castigam si sa va retinem ca client si pentru aceasta va ascultam propunerile si incercam sa crestem prin ele.

Apreciem orice comentarii si sugestii aveti, pe care le puteti trimite pe adresa noastra de email office@canvasart.ro.

Sperand ca v-am convins va multumim ca ne-ati ales si va dorim o experienta deosebita!

Echipa CanvasART

Transforma cu noi imaginile in tabloul preferat!

Pentru ca unele amintiri merita sa fie mai mult decat fotografii intr-un album.

Vreau un tablou
Avantajele unui membru CanvasART
  • 1

    Beneficiezi de promotii speciale oferite doar membrilor clubului nostru.

  • 2

    Te informam imediat ce adaugam noi efecte sau cand alti artisti expun in galerie.

  • 3

    Afli care sunt noile suporturi de printare.

Te-am convins? Creeaza-ti un cont acum