Despre noi

Cine suntem

CanvasART a fost infiintata in 2009, din pasiune pentru fotografie si din dorinta de a infrumuseta viata cu ajutorul ei. Ne-am dorit sa punem la dispozitia oricui posibilitatea de a-si realiza propriul tablou, dupa fotografiile personale sau ale unor artisti.

De ce sa ne alegi pe noi!

Printam pe cea mai buna panza din lume. Nu facem compromisuri fata de calitatea materialelor folosite. Fotografiile tale frumoase merita ce-i mai bun. Panza folosita de CanvasART are textura mata si de un alb stralucitor. Rezultatul este un tablou care reda foarte bine toate detaliile fotografiei. Inramarea panzei pe sasiu se face cu o deosebita grija pentru ca rezultatul sa fie un tablou perfect. Dar nu te lua doar dupa ce spunem. Compara tablourile noastre cu ale altora si vei vedea diferenta.

Ce ne dorim

In constructia site-ului si a afacerii am avut in minte tot timpul ideea de a face placuta, usor de inteles si eficienta experienta comenzii on-line a unui tablou. Ne-am gandit la posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de produse, de a sti cat costa si cu ce s-ar potrivi fiecare.

Totodata, am vrut sa simplificam procesul de realizare a comenzii, plecand de la incarcarea imaginii, trecand prin personalizarea acesteia si ajungand la modalitatea de plata. Am dorit sa punem la dispozitia clientilor cat mai multe optiuni (dimensiuni dorite, suport printare, efecte artistice, posibilitatea de tablou multicanvas, grosimi diferite ale sasiului, diferite tipuri de margini, precum si variante de plata diversificate, accesibile tuturor) si toate acestea realizabile intr-o singura vizita pe site. Am considerat ca-i foarte important ca in orice moment al realizarii unui proiect (comenzi), sa se poata vizualiza imaginea, costurile pentru fiecare posibila alegere, precum si costul intregului proiect.

Ne straduim sa transformam experienta decorarii unei case, a unui apartament, a unui birou sau al oricarui alt spatiu in care ne petrecem o parte din viata, intr-o posibilitate usor accesibila pentru multi. Pentru ca aceasta experienta sa fie una cat mai placuta, punem la dispozitia celor interesati acest web-site. Comanda se realizeaza prin intermediul lui, intr-un timp scurt si in conditii de siguranta deplina.

Vom face tot ce-i in puterea noastra pentru ca popasul dumneavoastra pe site, cat si produsul final sa creeze impreuna o experienta cu un final din cele mai placute. Dorim sa va castigam si sa va retinem ca client si pentru aceasta va ascultam propunerile si incercam sa crestem prin ele.

Apreciem orice comentarii si sugestii aveti, pe care le puteti trimite pe adresa noastra de email office@canvasart.ro.

Sperand ca v-am convins va multumim ca ne-ati ales si va dorim o experienta deosebita!

Echipa CanvasART

Transforma cu noi imaginile in tabloul preferat!

Pentru ca unele amintiri merita sa fie mai mult decat fotografii intr-un album.

Vreau un tablou
Avantajele unui membru CanvasART
  • 1

    Beneficiezi de promotii speciale oferite doar membrilor clubului nostru.

  • 2

    Te informam imediat ce adaugam noi efecte sau cand alti artisti expun in galerie.

  • 3

    Afli care sunt noile suporturi de printare.

Te-am convins? Creeaza-ti un cont acum