Efecte artistice

Momentan alegerea efectului in procesul de comanda pe site nu se poate realiza. Dar daca doriti sa vedeti cum ar arata cu un efect anume, uteti mentiona la finalizarea comenzii in spatiul de observatii.

Acum poti sa transformi fotografia ta in arta doar prin apasarea unui buton. CanvasART iti pune la dispozitie, gratis, filtre profesionale care dau pozei tale aspectul unei adevarate picturi pe panza.

Transformarea aplicata fotografiilor , fie ele portrete,peisaje etc.va creea o imagine diferita asa ca va recomandam sa folositi efectele noastre unice de mai multe ori pe diferite poze.

Alb-negru

Efect artistic alb negru CanvasART

O fotografie alb-negru are un aspect mai traditional, mai de moda-veche. Combinatia alb-negru adauga un plus de sofisticare, de clasa. Acest tip de fotografie permite o foarte buna evidentiere a texturii, luminozitatii si compozitiei. Daca vrei sa optezi pentru un joc de umbre si lumini, acest tip de fotografie este cu siguranta indicat. Dintre subiectele potrivite acestui tip de fotografie, amintim: portret, peisaj, moda (in special tinute clasice), nud, natura moarta, detalii arhitecturale.

Sepia

Efect artistic sepia CanvasART

Sepia este o nuanta de maro rosiatic monocrom. Aplicat unei fotografii, acest aspect da imaginii un aspect de vechi, familiar, apropiat. Este foarte potrivit pentru peisaje de toamna, portrete, arhitectura, fotografii de familie.

Classic Oil sau Pictura in ulei

Efect artistic clasic oil CanvasART

In cazul acestui efect, fundalul imaginii este creat prin miscari ample de pensula, iar detaliile sunt redate prin miscari fine. Efectul de pictura in ulei da imaginii un aspect original si creeaza o atmosfera clasica in oricare spatiu. Folosirea acestui efect este potrivita pentru toate tipurile de fotografii: portrete, peisaje, natura moarta etc.

Impasto

Efect artistic impasto CanvasART

Acest efect ilustreaza imaginea picturii in ulei realizata cu ajutorul cutitului. Culoarea este eliberata din tub direct pe panza si este intinsa folosind cutitul pictorului. Rezultatul astfel obtinut are o aparenta de bucati ingramadite de culoare. Un accent deosebit este pus pe decorarea fundalului.Poate fi folosit la aproape orice tip de fotografie.

Van Gogh

Efect artistic Van Gogh CanvasART

Daca vrei sa captezi in special emotia, starea unei situatii sau a unui subiect, acest efect este foarte potrivit. Tusele groase ale desenului, combinate cu folosirea unor culori de mare impact vizual (galben, ultramarin, verde, portocaliu, sienna, negru) si cu un puternic contrast intre subiectul redat si fundalul imaginii, confera o deosebita impresie tabloului. Efectul se preteaza in special la peisaje si portrete.

Transforma cu noi imaginile in tabloul preferat!

Pentru ca unele amintiri merita sa fie mai mult decat fotografii intr-un album.

Vreau un tablou
Avantajele unui membru CanvasART
  • 1

    Beneficiezi de promotii speciale oferite doar membrilor clubului nostru.

  • 2

    Te informam imediat ce adaugam noi efecte sau cand alti artisti expun in galerie.

  • 3

    Afli care sunt noile suporturi de printare.

Te-am convins? Creeaza-ti un cont acum