Cum functioneaza

Poti realiza un tablou pe canvas dupa o fotografie si este cat se poate de simplu sa o transformi intr-o opera de arta.

Alege sa incarci o fotografie, selectand din cele stocate in dispozitivul tau (calculator, telefon tableta) sau poti alege din Galeria artistilor CanvasART. Urmeaza pasii de mai jos:

1.Incarci fotografia, stabilesti canvasul de printare si dimensiunile tabloului

Incarci fotografia. Odata selectata, fotografia se incarca pe site.

Alegi canvasul de printare: bumbac 100% sau sintetic 100%.

Stabilesti dimensiunile pe care le doresti pentru print. Trebuie sa alegi una dintre dimensiunile tabloului (inaltimea sau latimea) iar cealalta se afiseaza automat in functie de formatul imaginii.

Dimensiunile maxime inseamna, de fapt, ca doar una dintre laturi este limitata, la 97 cm, iar cealalta poate fi oricat de mare (in functie de fotografia upload-ata pe site). Daca doresti un tablou multicanvas, fiecare cadru care-l alcatuieste are limitarea doar pe una dintre dimensiuni, tabloul putand ajunge la dimensiuni foarte mari.

Pentru a veni in intampinarea dorintelor clientilor sai, CanvasART ofera posibilitatea alegerii oricaror dimensiuni, potrivite spatiului pe care doriti sa-l decorati.

2. Personalizezi fotografia

In cazul in care doriti sa obtineti o imagine diferita, speciala si personalizata, incearcati folosirea efectelor pe care le punem gratuit la dispozitie. Poti vizualiza pe site modele alea efectelor artistice pe o fotografie.

Efectele se potriveste mai bine unor fotografii sau altor fotografii (mai multe informatii despre acest lucru poti obtine in sectiunea Efecte artistice ). Recomandam, daca se doreste, alegerea unui efect si mentionarea la observatii la finalizarea comenzii ca doriti sa vedeti cum va arata - vi se trimite pe eamil o varianta a fotografiiei cu efectul aplicat.

In cazul in care decizi ca fotografia sa fie printata in forma originala, fara nici un efect de imagine, alegi optiunea "fara efect".

3. Alegi setarile pentru print

Ai posibilitatea de a alege un tablou dintr-un singur cadru sau pentru o compozitie de pana la patru cadre. Prin alegerea impartirii in mai multe tablouri poti crea impresia de derulare in timp, de miscare sau pur si simplu poti creste impactul vizual al subiectului fotografiei.

Poti alege sa primesti tabloul gata realizat (canvasul intins pe sasiu de lemn) sau canvasul printat si lacuit sub forma de rola. Recomandam sa alegi tabloul realizat, astfel incat sa fie gata de pus pe perete atunci cand il primesti sau il daruiesti cuiva. CanvasART se va ocupa de inramare, iar tie iti ramane doar sa alegi locul cel mai potrivit pentru el.

Iti oferim doua variante de sasiu: cel standard cu grosimea de 2 cm si cel tip galerie de 4 cm. Sasiul standard este folosit in special pentru apartamente, pentru spatii nu foarte largi. Cel tip galerie este recomandat pentru locurile spatioase, gen expozitii, sedii de firma etc. Alegerea sasiului tine de preferinta ta si de modul in care acesta se potriveste cu imaginea aleasa si spatiul in care va fi pus.

Fiecare tablou canvas sau pe panza este personalizat. Realizam tablouri la dimensiunile dorite, nu pe anumite dimensiuni standard. Tot procedeul de relizare seste specializat spcial pentru fiecare client in parte.

Odata ales cadrul / sasiul tabloului, poti stabili cum sa arate laturile tabloului. Acestea pot fi parte din imagine (printul acopera si lateralele) sau pot fi sub forma de banda alba / neagra.

4. Finalizezi comanda

Dupa ce ai adaugat tabloul in cos, poti verifica optiunile alese si sa stabilesti numarul de tablouri pe care vrei sa le comanzi sau de vrei sa mai adaugi si alte tablouri.

Nu iti mai ramane decat sa alegi modalitatea de transport, cea de plata si detaliile livrarii.

Si nu uita sa-ti faci cont, vei beneficia astfel de "Avantajele unui membru CanvasART".

Transforma cu noi imaginile in tabloul preferat!

Pentru ca unele amintiri merita sa fie mai mult decat fotografii intr-un album.

Vreau un tablou
Avantajele unui membru CanvasART
  • 1

    Beneficiezi de promotii speciale oferite doar membrilor clubului nostru.

  • 2

    Te informam imediat ce adaugam noi efecte sau cand alti artisti expun in galerie.

  • 3

    Afli care sunt noile suporturi de printare.

Te-am convins? Creeaza-ti un cont acum