Cum functioneaza

Folosind CanvasART este cat se poate de simplu sa transformi poza preferata intr-o opera artistica.

Poti alege sa incarci o fotografie, selectand din cele stocate in computerul tau sau poti alege online din Galeria artistilor CanvasART. Urmeaza pasii de mai jos:

1.Incarci fotografia, stabilesti suportul de printare si dimensiunile printului

Incarci fotografia. Odata selectata, fotografia se incarca automat pe site.

Alegi suportul de printare. Momentan se poate alege doar canvas-ul (panza), urmand ca in curand sa adaugam hartia foto si hartia foto adeziva ca suport de printare.

Stabilesti dimensiunile pe care le doresti pentru print (latimea si inaltimea). Softul din spatele site- lui va afisa automat dimensiunile maxime pe care le poti alege astfel incat calitatea printului sa fie excelenta. Dimensiunile maxime inseamna, de fapt, ca doar una dintre laturi este limitata, la 97 cm, iar cealalta poate fi oricat de mare (in functie de fotografia upload-ata pe site). Daca doresti un tablou multicanvas, fiecare cadru care-l alcatuieste are limitarea doar pe una dintre dimensiuni, tabloul putand ajunge la dimensiuni foarte mari.

Pentru a veni in intampinarea dorintelor clientilor sai, CanvasART ofera posibilitatea alegerii oricaror dimensiuni, potrivite spatiului pe care doriti sa-l decorati.

2. Personalizezi fotografia

In cazul in care doresti sa obtii o imagine diferita, speciala si personalizata a fotografiei tale, incearca folosirea efectelor pe care ti le punem gratuit la dispozitie. Poti vizualiza pe site in timp real cum arata fotografia prin aplicarea fiecarui efect de imagine.

Fiecare efect se potriveste unor anumite tipuri de fotografii (mai multe informatii despre acest lucru poti obtine in sectiunea Efecte artistice ). De aceea, iti recomandam sa incerci fiecare filtru in parte, pentru a stabili care dintre ele este cel care realizeaza efectul pe care ti-l doresti.

In cazul in care decizi ca fotografia sa fie printata in forma originala, fara nici un efect de imagine, poti selecta optiunea "fara efect".

3. Alegi setarile pentru print

Ai varianta de a opta pentru un tablou dintr-un singur cadru sau pentru o compozitie de pana la patru cadre. Prin alegerea sectionarii poti crea impresia de derulare in timp, de miscare sau pur si simplu poti creste impactul vizual al subiectului fotografiei.

Poti alege sa primesti tabloul gata realizat (canvasul intins pe sasiu de lemn) sau printul sub forma de rola. Recomandam sa alegi tabloul realizat, astfel incat sa fie gata de pus pe perete atunci cand il primesti sau il daruiesti cuiva. CanvasART se va ocupa de inramare, iar tie iti ramane doar sa alegi locul cel mai potrivit pentru el.

Iti oferim doua variante de sasiu: cel standard cu grosimea de 2.5 cm si cel tip galerie de 4 cm. Sasiul standard este folosit in special pentru apartamente, pentru spatii nu foarte largi. Cel tip galerie este recomandat pentru locurile spatioase, gen expozitii, sedii de firma etc. Alegerea sasiului tine de preferinta ta si de modul in care acesta se potriveste cu imaginea aleasa.

Fiecare sasiu este personalizat, fiind realizat special pentru tabloul comandat.

Odata ales sasiul, poti stabili cum sa arate laturile tabloului. Acestea pot fi parte din imagine (printul acopera si lateralele) sau pot fi sub forma de banda alba / neagra.

4. Finalizezi comanda

Dupa ce ai adaugat tabloul in cos, poti verifica optiunile alese si stabilesti numarul de tablouri

pe care vrei sa le comanzi.

Nu iti mai ramane decat sa alegi modalitatea de transport, cea de plata si detaliile livrarii.

Si nu uita sa-ti faci cont, vei beneficia astfel de "Avantajele unui membru CanvasART".

Transforma cu noi imaginile in tabloul preferat!

Pentru ca unele amintiri merita sa fie mai mult decat fotografii intr-un album.

Vreau un tablou
Avantajele unui membru CanvasART
  • 1

    Beneficiezi de promotii speciale oferite doar membrilor clubului nostru.

  • 2

    Te informam imediat ce adaugam noi efecte sau cand alti artisti expun in galerie.

  • 3

    Afli care sunt noile suporturi de printare.

Te-am convins? Creeaza-ti un cont acum