Recomandari

Decoratiuni interioare (pentru locuinte, birouri, restaurante, cluburi, etc.)

Spatiul in care locuim, cat si cel in care ne desfasuram activitatea lucrativa sunt cele in care ne petrecem cea mai mare parte a vietii. Tocmai din acest motiv, ne dorim ca aceste spatii sa fie confortabile si sa ne creeze o stare de bine si de relaxare.

Tabloul canvas este unul dintre elementele de decor care, prin culoare, subiect, pozitionare, pot aduce imbunatatiri semnificative, personalizand spatiul locuit. Fie ca fotografia este un portret, un peisaj, o floare, o carte pe noptiera, o tigara in scrumiera, o cladire etc., valoarea sa sentimentala pentru tine si prezenta sa acolo, in momentele de relaxare si sau de lucru, te vor face sa te simti mai bine, sa ai spor la munca si sau visare si sa fii, de ce nu, mandru de aspectul spatiului respectiv.

Cadouri

Poti transforma poza preferata (a ta sau a cuiva drag tie) intr-un minunat tablou canvas, pe care sa-l poti face cadou. In acest mod simplu, ii daruiesti celuilalt un cadou care sa ii placa, care sa ii decoreze cu gust si stil interiorul casei sau biroului si care poate fi livrat direct la domiciliul sau. Totul in doar cateva minute, numai la noi, la CanvasART.

Modalitate de prezentare si punere in valoare a creatiilor artistilor

Fotografia digitala a evoluat in ultimul timp foarte mult si una din cele mai noi oferte o reprezinta fotografia printata pe canvas (panza). Canvasul este un suport ideal pentru prezentarea fotografiilor la dimensiuni mari. Este durabil, unic si prezinta fotografiile cu o claritate, fidelitate si intensitate deosebite.

Multi fotografi profesionisti sau amatori au inceput sa foloseasca pentru prezentarea propriilor fotografii acest mediu de printare.

De asemenea, galeria CanvasART este un spatiu expozitional online in care artistii isi pot prezenta si valorifica propriile creatii.

Transforma cu noi imaginile in tabloul preferat!

Pentru ca unele amintiri merita sa fie mai mult decat fotografii intr-un album.

Vreau un tablou
Avantajele unui membru CanvasART
  • 1

    Beneficiezi de promotii speciale oferite doar membrilor clubului nostru.

  • 2

    Te informam imediat ce adaugam noi efecte sau cand alti artisti expun in galerie.

  • 3

    Afli care sunt noile suporturi de printare.

Te-am convins? Creeaza-ti un cont acum