Testimoniale

 • Dana M. Bucuresti "Printul este de cea mai buna calitate, sunt foarte multumita de rezultat. Recomand!"

 • Alexandru, Bucuresti Eu si logodnica mea ne-am gandit sa ne punem un tablou modern pe peretele din sufragerie si nu am gasit nici unul in comert care sa ne placa. Asa ca ne-am ales o pictura abstracta pe care o aveam in calculator si care ne placea nespus, si am propus-o celor de la CanvasART. Au fost foarte prompti si, a doua zi, am primit tabloul gata facut la o calitate si o executie impresionante.

  We like CanvasART.

 • Iulia, Caransebes Am primit tabloul comandat la CanvasART si am ramas surprinsa de claritatea lui, mai ales data fiind rezolutia mica a pozei. Fotografia era un scan al unei poze vechi de familie si tineam foarte mult la ea. Imi doream sa o am in format mai mare si, eventual, sa o pot afisa pe perete in camera noastra. Am ales efectul artistic sepia de pe CanvasART si rezultatul mi-a intrecut cele mai optimiste asteptari.

  Multumesc!

 • Adrian si Mirela, Bucuresti Am comandat tabloul dupa o poza pe care le-o facusem prietenilor nostri la nunta lor. Era o fotografie care ne placea in mod deosebit. Am ales sa facem comanda direct la adresa lor, la momentul implinirii a 3 ani de la cununie. Au ramas cu tabloul in brate timp de cateva minute, socati de realismul detaliilor si de impresia puternica produsa de culorile foarte vii.

  Super!

 • Carol, Baile Olanesti Este a treia comanda pe care o fac la CanvasART si sunt foarte multumit de tablouri. Prima data am comandat pentru mine, dupa o fotografie facuta in Piatra Craiului. Arata super si imi face o nespusa placere sa o vad de fiecare data cand ajung acasa. Efectiv, desi e alb-negru, imaginea ma da pe spate. Se vad foarte clar crestele si zapada din varf, iar textura tabloului este senzationala. Urmatoarele 2 tablouri comandate au fost pentru prieteni... au mers la fix! Apreciez mult rapiditatea livrarii, calitatea tabloului si faptul ca pot plati on-line.
  Tineti-o tot asa!

 • Nicoleta si Stefan, Iasi Am cautat impreuna cu sotul meu pe Google un site romanesc care sa printeze fotografii pe canvas. Dupa ceva cautari, timp in care am gasit, cu greu, cateva site-uri romanesti, am incercat sa facem comanda la mai multe, ca sa vedem ce poate fiecare. Ne-a placut foarte mult CanvasART, este prietenos si foarte usor de folosit. Tabloul ni se pare tare fain. Cu siguranta vom recomanda firma dvs. si altor prieteni.

Transforma cu noi imaginile in tabloul preferat!

Pentru ca unele amintiri merita sa fie mai mult decat fotografii intr-un album.

Vreau un tablou
Avantajele unui membru CanvasART
 • 1

  Beneficiezi de promotii speciale oferite doar membrilor clubului nostru.

 • 2

  Te informam imediat ce adaugam noi efecte sau cand alti artisti expun in galerie.

 • 3

  Afli care sunt noile suporturi de printare.

Te-am convins? Creeaza-ti un cont acum